GVB halen Turkije

Golfreizen Turkije biedt u een unieke golfcursus aan die u in staat stelt om na slecht één week, in een schitterend resort, op prachtige golfbanen, uw GVB te behalen.

Tijdens de GVB-cursus volgt u een gevarieerd en intensief weekprogramma op één van de topbanen van Belek. U leert in deze week alle basistechnieken, zoals de swing, het pitchen, de bunkerslag, het chippen en het putten. Ook brengen wij u de gedragregels bij die u nodig hebt op de golfbaan. De golfcursus wordt in Nederland afgesloten met het GVB theorie- en praktijkexamen.

Tijdens de gehele cursus wordt u begeleid door een PGA Holland opgeleide professional. Onze golfprofessionals hebben niet alleen een zeer goede kennis van de theorie en de praktijk, maar zijn ook enthousiast en oefenen hun vak met veel plezier uit.

De gehele cursus heeft u de beschikking over uw eigen, op maat gemaakte golfset die u na de reis mag behouden. De bedoeling van de cursus is natuurlijk dat u slaagt voor het GVB-examen. Wij geven iedereen 100% GVB garantie, ook als het resultaat onverhoopt tegenvalt. In dat geval mag u op onze kosten het GVB-examen overdoen om alsnog het felbegeerde GVB-pasje in handen te krijgen.

Natuurlijk kunt u uw Turkije vakantie ook zelf samenstellen. Let alleen wel op dat vele arrangementen inclusief alles is. Dit houd in dat u in een prachtig resort zit, eten & drinken bij de prijs in zit (het all-inclusive concept) en toegang tot de golfbaan. Als u zelf uw vakantie gaat samenstellen moet u dit wel meenemen in de prijs, en dat de golfbaan niet al volgeboekt is in het populaire hoogseizoen.